“Landgoed Verwolde”

Goed om te delen

Webshop

Alle orders zullen op volgorde van binnenkomst worden bezorgd. Ophalen kan op dinsdag- en woensdagmorgen of op afspraak via onderstaand emailadres.

Al ons stook- en timmerhout is afkomstig van eigen bospercelen. Het stookhout bestaat o.a. uit eiken-, beuken-, esdoorn en berkenhout. Bij bestellingen kan er worden gekozen voor eiken/beuken of voor gemengd hout.

Per 15 juni 2023 nieuw in het assortiment: schaaldelen van Red Cedar, den en douglas, ook dennen stammen grof gekloofd. Prijs is 50,– euro per gestorte kuub en het is droog. (zie foto)

Er is beperkt droog stookhout beschikbaar. Vers gezaagd en gekloofd hout komt in het najaar van 2023 weer beschikbaar.

De prijs van het hout is € 120,- per gestorte kuub voor gemengd hout en € 150,- voor eiken/beuken (per 15 juni 2023). Een gestapelde kuub is 0,6 x een gestorte kuub.

Bezorgen kan in een straal van ca. 15km rondom Laren (GLD) en kost € 15,- per kuub met een minimum van € 30,-. Bezorgen en ophalen is over het algemeen op dinsdag en woensdagmorgen. Wel dient u een afspraak te maken voor het ophalen van het hout. In overleg kunt u het hout ophalen op een andere dag.

Bestellen bij Alexander: alexander@landgoedverwolde.nl
Rekeningnummer NL96RABO 03226 01 606
T.n.v. Landgoed Verwolde

Toont alle 4 resultaten