Agenda 2019

Gedurende het jaar worden er diverse evenementen georganiseerd op het Landgoed.

Moesgaard Diners

Bekend zijn de zgn. Moesgaard Diners die wij regelmatig organiseren. De ingrediënten voor deze diners komen grotendeels uit de Moesgaard. Onze bevlogen koks werken namelijk o.a. met seizoensgebonden ingrediënten die de moestuin voortbrengt. Dit zijn diners waarbij u aanschuift aan onze prachtige lange eikenhouten tafel (tafel voor twee personen is eveneens mogelijk) en in een sfeervolle ambiance geniet van wat wij u bieden. De bezoeker zal genieten van een fijne smaakbeleving en een mooie presentatie van de samengestelde gerechten.

De prijs bedraagt € 32,50 p.p. (Kerstdiner € 42,50)  voor een mooi menu op een prachtige locatie. U wordt welkom geheten met een drankje. De aanvang van de diners is om 18.00 uur.

 

– zaterdag 14 december Kerstdiner. Voor dit diner zal onze prachtige Deel in kerstsfeer worden omgetoverd. Het menu zal uiteraard op Kerstmis zijn geënt en zal uitgebreider zijn dan u van ons gewend bent. De prijs voor het                          Kerstdiner bedraagt € 42,50 p.p.zaterdag 19 oktober.

– zaterdag 16 november: Herfstdiner. Bij dit diner zal er o.a. wild op de kaart staan, afkomstig uit bos in de omgeving.

– zaterdag 19 oktober: Herfstdiner.

Genoemde prijzen zijn inclusief welkomstdrankje. De locatie is: Jonker Emile Laan 5, 7245 TL Laren GLD. Graag aanmelden bij julie@landgoedverwolde.nl.

 

Parels van de Achterhoek – Tuinenroute

zondag 16 juni 2019 – Jonker Emile Laan 5, 7245 TL Laren GLD

De Moesgaard van Verwolde is één van de deelnemende locaties van ‘Parels van de Achterhoek’. Dit initiatief is opgezet om te laten zien én proeven wat de Achterhoek zoal te bieden heeft. De andere deelnemers zijn Grondig Geniethen en Zinnia & Co.

Landelijke Open Imkerij Dag 2019

Zondag 14 juli 2019 – Jonker Emile Laan 5, 7245 TL Laren GLD

De landelijke open Imkerijdag is een evenment van de NBV en haar aangesloten lokale afdelingen en leden. In 2019 vindt de landelijke open imkerijdag voor de tiende opeenvolgende keer plaats. Aan het weekend doen circa 250 individuele imkers of lokale imkerverenigingen mee.

Verwolde is een prachtig landgoed met diverse bezienswaardigheden, w.o. de Dikke Boom en Huis Verwolde. In de Moesgaard kan men genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Landgoed Verwolde
Jonker Emile Laan 5
7245 TL Laren GLD

+31 6 287 738 50
julie@landgoedverwolde.nl